Sigma Complete Kit Chrome Udvid

Sigma Complete Kit Chrome

Sigma

ECG03

Nyhed

Den komplette samling af alle de bedste pensler og børster fra Sigma. Du får i alt 29 forskellige med det klassiske chrome skaft, alle i den velkendte luksus kvalitet der kendetegner Sigma. 

Kittet kommer med en deluxe case, hvor der er plads til alle penslerne og børsterne. 

Flere detaljer

3 399,00 DKK

inkl. moms

Gratis levering på ordrer over 499,-

Hurtig levering - 1-2 hverdage

Sikker betaling

Til hele Norden

Mærke:
Sigma
Køb for 500,00 DKK mere for at få gratis levering!

Til adresser i Danmark leveret med PostNord uden omdeling

Sigma Complete Kit - Chrome indeholder følgende 29 pensler og børster.

 

Pensler og børster til øjnene

E05 - Eye Liner: Laver lige og præcise streger. Bruges med gel eller flydende eyelinere.

E10 - Small Eye Liner: En mindre og tyndere udgave af E05, til at lave endnu tyndere streger.

E15 - Flat Definer: Skarp og præcis påføring. Brug den til at presse farve langs øverste og nederste vippekant og få nemt lavet en tynd lige streg. Kan bruges med gel, flydende og pudderprodukter, så de er super god til, at transformere din yndlings øjenskygge om til en eyeliner.

E20 - Short Shader: Koncentreret påføring af farve. Bruges til at påføre øjenskygge, så farven bliver ekstra koncentreret og skarp. Er også god til at smudge / tvære farve ud med, så du skaber en smokey effekt.

E25 - Blending: Kontrolleret blending. Mindre blending børste, for et mere kontrolleret resultat. Er god til at blende farver sammen eller til at buffe hårde kanter i øjenskyggen.

E30 - Pencil: Smart blyants børste, der bruges til at highlighte den inderste øjenkrog, lægge øjenskygge på små områder og til at lave smokey effekt af eyelinere. Er tildpidset i hårene.

E35 - Tapered Blending: CKontrolleret påføring af øjenskygge i creasen (globelinjen). Få en smule farve helt ude i spidsen og påfør direkte på creasen og blend farven. Effekten vil være blended, men defineret. Blending børste her er en større og mere fluffy udgave af E25, men mindre og knab så fluffy som E40.

E40 - Tapered Blending: Større og meget fluffy blending børste, der giver en mindre intensistet af farve. Også god til at blende kanten af større områder. E45 - Small Tapered Blending: Denne blending børste er som den eneste i kittet, tilspidset i hårene, så du har mulighed for, at være helt præcis, når du skal lægge og blende øjenskygge.

E50 - Large Fluff: Kontrolleret highlighting. Lækker børste til at lægge highlighter på brynbenet, over kindbenet og andre steder, hvor du vil fremhæve dine træk. Giver et blødt og blended resultat.

E55 - Eye Shading: En god all round øjenskygge børste, til at påføre øjenskygge på øjenlåget.

E60 - Large Shader: Øjenskygge børste, der er perfekt til at lægge cremede produkter på øjenlåget, så som øjenskygge baser eller creme øjenskygger. Giver hurtigt en ens fordeling af produkt på hele øjenlåget.

E65 - Small Angle: Lav præcise streger. Brug den til at lave præcise streget med gel, cream eller pudder eyelinere. Kan også bruges til at påføre farve på øjensbrynet for et præcist og skarpt look.

E70 - Medium Angled Shading: Børste med mange muligheder. De skråt skårede hår, gør den perfekt til, at lægge highlighter under brynbenet, men er også god til at lægge og blende farve i creasen.

 

Pensler og børster til ansigtet

F05 - Small Contouring: Børste med rund tæt top, til at lave kontur på kinderne. Er perfekt til at buffe og blende farver ind under kindbenet og på kæbelinjen.

F10 - Powder/Blush: Medium rund børste med naturlige bløde hår. Ideel til præcis påføring af blush og pudder produkter.

F15 - Duo Fibre Powder/Blush: Medium størrelse duo fibre børste. Spreder nemt højt pigmenterede eller mineral puddere. Giver et naturligt look til blush og highlightere.

F20 - Large Powder: Fluffy og rund spids. Velegnet til påføring af pudder i ansigtet og på kroppen.

F25 - Tapered Face: Stor domed ansigtsbørste med tilspidset tip. Ideel til at påføre og blende pudder, blush og highlighter.

F30 - Large Powder: Pudder børste med tætte hår og rundet top. Ideel til at påføre pudder produkter i ansigtet og på kroppen.

F35 - Tapered Highlighter: Super til at børste pudder væk under øjnene og til præcis påføring af highlighter og kontur.

F40 - Large Angled Contour: Den vinklede form, gør denne børste perfekt til at påføre blush og kontur farver.

F50 - Duo Fibre: Specielt designet til at give et "airbrushed" look, ved påføring af flydende foundation. Kan også bruges til at påføre blush, highlighter og pigmenter. Blanding af syntetiske og naturlige hår.

F55 - Small Duo Fibre: En mindre udgave af F50, der giver et airbrushed look. Bruge med cremede og pudder produkter.

F60 - Foundation: Bruges til at påføre flydende og creme foundation. Er også god til at påføre concealer på større områder.

F65 - Large Concealer: Kan bruges til at påføre creme baserede produkter på større områder. Men er også ideel til påføring af flydende og creme blush.

F70 - Concealer:Denne flade pensel er ideel til at påføre concealer under øjnene, men også ved præcis påføring af øjenskygge på små områder brillierer den.

F75 - Concealer: Den tilspidsede tip giver en perfekt og præcis påføring af cremede produkter på små og definerede områder.

 

Læbepensel

L05 - Lip: Bruges til påføring af læbeprodukter, så som læbestift, lipgloss og lip balms.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Sigma Complete Kit Chrome

Sigma Complete Kit Chrome

Den komplette samling af alle de bedste pensler og børster fra Sigma. Du får i alt 29 forskellige med det klassiske chrome skaft, alle i den velkendte luksus kvalitet der kendetegner Sigma. 

Kittet kommer med en deluxe case, hvor der er plads til alle penslerne og børsterne. 

Makeup online er autoriseret forhandler af Sigma produkter.


Sigma er et amerikansk mærke, der startede ud med, at lave billigere alternativer, til de dyre pensler. Dette uden at slække på kvaliteten. I dag, er de dog nået så meget længere, og er bland verdens bedste mærker inden for makeup produkter. Ikke kun deres legendariske pensler og børster, men også deres makeup, er i højeste kvalitet. Hele sortimentet gik i efteråret 2013 igennem en makeover, der gav endnu højere kvalitet og en lang række nye lækre produkter.


Vi udvider sortimentet løbende og tager gerne imod forslag til næste nye produkt fra Sigma.

Accept

Vi bruger Cookies. Læs mere om dem her