Trustpilot

Om Makeup online

Makeup online er en dansk webshop, der blev grundlagt i 2010.  Det er et familieejet firma, der sælger makeup produkter fra forskellige mærker.

 

Ideen bag er, at give de danske kunder de mærker og produkter, der normalt ikke sælges i Danmark, eller kun sælges meget få steder. 

 

Hos Makeup online ved vi, at gode makeup produkter ikke altid er lig med dyre makeup produkter. Pris og kvalitet stemmer ikke altid overens. Det betyder derfor, at vi ikke udelukkende sælger dyre eller billige mærker/produkter, men prøver at finde det bedste, fra alle prislag.

 

For at finde frem til de bedste produkter, har vi et stort research arbejde, hvor vi bl.a. undersøger kundernes respons på produkterne. Vi vil også prøve, at finde nye mærker, der måske ikke er særlig kendte på det danske marked, men som vi mener ville være interessante for de danske kunder alligevel.

 

En af ulemperne ved at handle online er, at man er nødt til at vente inden man får sit køb i hænderne. Vores mål er derfor at forkorte denne ventetid så meget som muligt og vi arbejder derfor meget på, at få alle ordrer ud så hurtigt som muligt, noget vi af flere kunder har fået meget positiv feedback på.

 

Vi er altid glade for feedback, både positiv og negativ og vil forsøge at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt. Alle henvendelser bedes rettes til kundeservice@makeup-online.dk

Hvem er vi?

Makeup Online består af Morten og Shila, og i travle perioder får vi hjælp udefra. Hvis du kontakter os, er det højst sandsynligt Shila du får kontakt til.

Shila:

Makeup Online er som mit andet barn og jeg går op i det med liv og sjæl.

Min passion for makeup startede, da jeg i 30 års fødselsdagsgave fik en session hos en makeupartist i mac. En helt ny måde, at bruge farver på, åbnede sig for mig. For jeg har altid været den farverige, med spraglede mønstre i tøjet og lignende, men min makeup var indtil da bare makeup.

I løbet af meget kort tid gik jeg fra det sikre valg, der ikke havde ændret sig sønderligt meget, siden jeg begyndte med makeup i teenageårene, til at bruge mere og mere farverig makeup. Jeg sugede alt til mig, YouTube videroer, bloggere og alt hvad jeg ellers kunne finde.

I dag er jeg stadig i udvikling og benytter meget sjældent neutral makeup, men elsker det eksperimenterende og udfordrer gerne den gense mening omkring, hvad hverdagsmakeup er.

Det at få lov til at lave af sin passion, er noget mange desværre ikke får lov til. Så jeg er meget taknemmelig for, at det netop er her, jeg er endt og glæder mig til de næste mange år, at fortsætte med, at udvikle Makeup Online.


Accept

Vi bruger Cookies. Læs mere om dem her