Trustpilot

Købsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Makeup Online
Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr. 33020732
Adresse: Oldbuen 26, 2620 Albertslund, Danmark
E-mailadresse: kundeservice@makeup-online.dk
Telefonnummer:42643992

 

Priser

Alle priserne er inklusive 25% moms, og er angivet i danske kroner, som standart. Hvis du vil se en anden valuta, kan du vælge valuta øverst på siden. Der kan forekomme prisændringer.

Bestilling

Når du sender ordren til os, får du en ordrebekræftelse med mail. Herefter behandler vi ordren.

Er du kommet til at lave en fejl, eller er der opstået misforståelser, kontakt os da venligst, så vi kan annullere ordren, og du kan lave en ny.

Hvis du ikke modtager en mail med en ordrebekræftelse, er det højst sandsynligt fordi, du har tastet din email adresse forkert. Det er vigtigt for os, at det er din rigtige email adresse du har brug, da vi har brug for, at kunne kontakte dig via email med vigtige opdateringer omkring din ordre, ligeledes bruges email adressen til at sende oplysninger om afhentning af din ordre på dit postkontor, hvis du har valgt forsendelse uden omdeling.

Betalingsbetingelser

Ved online betaling, benytter vi os af betalingsgatewayen fra Epay. Her bliver dine oplysninger behandlet på en sikker server. Du har mulighed for at betale med alle de almindelige kreditkort, som Dankort, Visa/Dankort og Mastercard. Derudover har du mulighed for, at betale via PayPal.

Beløbet hæves først på dit kort, når ordren afsendes.

Vi tager ingen gebyrer for hverken kortbetaling eller Paypal betaling.

PayPal

Hvis du benytter PayPal betalingsmuligheden, kan du betale med følgende kreditkort: VISA/Dankort, VISA electron, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club International og JCB. Eventuelle transaktionsgebyrer bliver betalt af Makeup online.

Betalinger med kreditkort sker via Paypals sikre betalingssystem og du kan sagtens betale med kreditkort, uden at have en konto hos Paypal. Læs evt. mere på Paypals hjemmeside. Her har de også en dansk telefon support, hvis der er noget du er i tvivl om.

Bankoverførsel

Hvis du vælger, at betale med en bankoverførsel, skal du indsætte det totale beløb på følgende konto i Danske Bank: Reg. nr. 3139 Konto nr. 10818680. Husk at skrive dit ordrenummer, så vi kan se, at pengene kommer fra din bestilling. Ordrebehandling ved betaling via bankoverførsel tager ofte 1-3 hverdage. OBS: Hvis vi ikke har modtaget pengene, senest 3 bankdage efter du har gennemført din ordre, vil ordren blive annulleret.

Bemærk: Ved betaling via bankoverførsel, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Køb nu - Betal når du vil

ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online og dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 2.000 kr. og/eller 10.000 kr. Den første ramme på 2.000 kr. er helt og aldeles rente- og gebyrfri. Den anden ramme på 10.000 kr. betaler du alm. markedspriser. Hver måned betaler du et minimumsbeløb, men du kan til enhver tid vælge at betale mere eller hele restbeløbet. Dit månedlige minimumsbeløb afhænger af, hvilke varer du køber, men du kan se beløbet i webshoppen, når du vælger ViaBill. Hvis du har tidligere køb beregnes disse automatisk med i din månedlige betaling.

Hvordan foregår det?

Det er nemt og hurtigt at betale med ViaBill i webshops. Du vælger bare ViaBill som betalingsmåde, når du står ved kassen. Du bliver guidet gennem de enkelte trin, ligesom du lynhurtigt bliver kreditvurderet ud fra de oplysninger, du indtaster. For den rentefri kredit bliver beløbet som udgangspunkt fordelt over 24 måneder.

Når du første gang handler på rentefri kredit, modtager du en mail fra ViaBill med dit kodeord til ’Mit ViaBill’. På Mit ViaBill kan du se dine køb/returneringer, betalinger, månedsydelser og en betalingslinje (FI-kode), som du kan bruge til betaling via din netbank.

Du vælger hver måned selv, om du gebyrfrit vil betale inden den 20. i måneden via din netbank. Indbetaler du ikke inden for fristen, trækker ViaBills administrationsservice automatisk pengene på dit kort, så du undgår rykkere. Dette kræver blot, at der er dækning på kortet, og koster kr. 39 i administrationsgebyr pr. månedsbetaling.

Læs mere om ViaBills betingelser her.

Det med småt

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark for at shoppe og betale med ViaBill. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill må foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig have godkendt deres standardhandelsbetingelser, som du kan se her.

 

Leveringsbetingelser

Efter vi modtager din ordre, behandler vi den og gør den klar til levering. Er du kommet til at lave en fejl, eller er der opstået misforståelser, kontakt os da venligst hurtigst muligt, så vi kan annullere ordren, og du kan lave en ny.

Vi bestræber os efter at sende ordre ud samme dag de er modtaget, hvis vi har dem inden kl. 13.00 (hvis det er en hverdag), ellers vil den blive sendt, den efterfølgende (hver)dag.

Når vi har sendt din ordre, vil du modtage en mail fra os. Leveringstiden er 1-3 dage.

Forkert angivet navn og/eller adresse

Husk at tjekke, at dit navn og adresse er rigtig. Post Danmark returnerer alle forsendelser, der ikke er med korrekt navn og adresse, husk også at dit navn skal stå på postkassen. Er din ordre blevet returneret grundet forkert angivet navn og/eller adresse, vil den blive annulleret og du vil få tilbagebetalt varens pris.

Fragt

Alle ordrer sendt til danske adresser, bliver sendt med Post Danmark pakkepost.

Prisen er 34,00 kr ved afhentning på posthuset (BEMÆRK! Uden omdeling) eller sendt til din personlige pakkeboks. Vil du i stedet have sendt din ordre som pakkepost MED omdeling, er prisen 49,00 kr. Ønsker du flexlevering, er dette kun muligt, hvis du vælger  MED omdeling. Har du angivet en firmaadresse, vil din ordre kun blive sendt med omdeling, hvis du har valgt dette.

Vi leverer også til følgende lande: Sverige, Norge, Finland, Island, Færøerne og Grønland. Hvis du vil have din ordre leveret til et andet land, kontakt os venligst og vi vil finde ud af det.

Priserne for forsendelse er, udregnet efter vægten. Ordrer under 500 gram, bliver sendt som brev.

Priserne er fælles for Sverige, Norge, Island, Færøerne og Grønland:

  • Max 100g: 25,00 kr
  • Max 500g: 50,00 kr

 

Ved ordrer, der vejer mere end 500g, sendes der som pakkepost, hvor prisen på levering også er udregnet efter vægten.

Gratis levering

Ved bestillinger over 499,00 kr. er der mulighed for at vælge gratis levering. Dette er kun muligt for adresser i Danmark og gælder ikke med omdeling, kun uden omdeling eller til levering i pakkeboks.

Returbetingelser

Annullering af ordre

Du kan uden omkostninger annullere din ordre frem til den er sendt. Hvis du ønsker at annullere din ordre, så kontakt os så snart du ved det på kundeservice@makeup-online.dk.

Ofte bliver systemet først opdateret efter din ordre er sendt, så selvom du ikke har modtaget email om, at din ordre er sendt, kan den godt være blevet sendt. Hvis du vælger at nægte modtagelsen af din pakke, vil du få refunderet dine penge, minus det beløb Post Danmark pålægger os i returforsendelse. Du kan også selv sende din ordre retur.

Hvis du selv vælger at sende din ordre retur, er det dit ansvar, at ordren når frem til os og ikke bliver beskadiget undervejs. Det er også dit ansvar, at dokumentere, at din ordre er blevet sendt.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages returret, regnet ud fra den dato du har modtaget dine varer også selvom du har brugt dem og de dermed ikke er nye mere.

Ønsker du at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du kontakte os inden for 14 dage, husk at opgive dit ordrenummer.

Meddelelsen skal gives til kundeservice@makeup-online.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder her. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Efter du har kontakte os, ang fortrydelse af dit køb, har du 14 dage til at sende din ordre retur. Du skal selv betale for forsendelsen og det er ligeledes dit ansvar, at forsendelsen når frem til os og ikke bliver beskadiget undervejs. Det er også dit ansvar, at dokumentere at din retur ordre er blevet sendt. Husk at sende en kopi af din faktura med, eller en seddel, hvor dit ordre nummer står på.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Hvis du vælger at returnere en ubrugt vare, vil du naturligvis få returneret hele beløbet.

Du mister din fortrydelsesret, hvis; - du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Alle retur ordrer skal sendes til:
 
Makeup online
Oldbuen 26
2620 Alberslund
Danmark
 

Vi modtager ikke pakker pr. efterkrav eller uden omdeling.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.  

Fejl og mangler

Dine varer bliver altid kontrollerer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition bedes du kontakte kundeservice, med information om ordre nummer og information om fejlen. Varer der returneres med reklamation, bliver erstattet af en ny leverance indenfor 7 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage.

Reklamationsret

Derudover har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk: Reklamationsretten kan være begrænset af varens holdbarhed.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Varen sendes til:

Makeup Online
Oldbuen 26
2620 Albertslund
Danmark

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.  

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Shila på email: shila@makeup-online.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk  

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Makeup Online og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på http://makeup-online.dk er Shila Klavins.

Dit navn og oplyste email adresse, vil blive videregivet til Trustpilot.

Dit navn, adresse, telefonnummer og email adresse vil blive videregivet til Unifaun, der bruger disse til at lave Post Danmark pakkelabels.

Derudover videregiver eller sælges dine oplysninger ikke til tredjemand.

Som registreret hos Makeup Online, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: shila@makeup-online.dk.  

Senest opdateret 29-06-2016.


Accept

Vi bruger Cookies. Læs mere om dem her