Trustpilot

Mærker Der er 23 mærker

 • Beauty Made Easy

  Beauty Made Easy er et dansk firma, der producerer skønne must-haves til håndtasken i en sjov og farverig emballage.

 • Chique Brushes - Royal and Langnickel

  Royal and Langnickel er firmaet bag Chique penslerne, der er makeup pensler af høj kvalitet, til discount pris.

 • Ciate

  Ciate er et London baseret neglelakmærke, der blev rigtig kendt efter deres effekt neglelakker kom frem for nogle år siden.

  Filosofien bag ciate er Color (farve), Innovation, Aspiration, Trend og Ekstraordinær.

 • Ecotools

  EcoTools blev født i 2008 ud af en passion for skønhed og miljø. De sætter en ære i at lave økobevidste skønhedsprodukter og er især kendt for deres utroligt bløde makeup pensler og børster. Sortimentet udvides hvert år og er en favorit blandt berømtheder, skønhedsredaktører og kvinder overalt i verden.

 • Essie

  Essie er en af de mest populære på markedet for neglelakker og kommer gang på gang, med den ene best seller kollektion efter den anden.

 • Eylure

  Det meget populære brittiske mærke Eylure, har en stor varriation af falske vipper, med alt fra naturlige vipper, til dramatiske vipper med fjer og glitrende påsatte sten.

 • HOTmakeup

  HOTmakeup er udviklet af det danske firma HOT4YOU. Det er makeup med pangfarver, høj kvalitet og lækkert design.

  I 2016 relancerede HOTmakeup deres linje og kom med et flot nyt refil system, der består af refil boxe og løse øjenskygger, pudder, blush, bronzer og highlighter. Ideen er så, at man selv sammensætter sin box, med de produkter man ønsker.

  HOTmakeup er ikke testet på dyr.

 • IDUN Minerals

  IDUN Minerals er et svensk mærke, der laver makeup af 100% højtrensede mineraler, der er derfor ingen nikkel, chrom og microorganismer.

  Produkterne er højt pigmenterede og har plejende og beskyttende egenskaber. Den patenterede formel, er allergitestet og Kontrolleret og godkendt af Apoteket AB – Sveriges største kæde af apoteker.

 • Nails inc

  Nails inc er et britisk mærke der er kendt og elsket af mange. Det bliver brugt backstage på store events rundt omkring i verden, så som modeshows i New York og London samt til MTV EMAs.
  Inden for special effects neglelakker har Nails inc i mange år været førende og haft stor succes med især deres Leather Effects.

 • Pashion

  Pashion Cosmetics er en kosmetik linje kreeret for makeup junkies. Produkterne er nøje udvalgt og håndplukket, for at give makeup fans værdi for pengene.

  Pashions multi farvede paletter har hurtigt fået stor online popularitet.

 • Real Techniques

  Real Techniques er kvalitets pensler og børster skabt at makeup artisten Samantha Chapnam, der er kendt som den ene af søstrene i duoen Pixiwoo. På YouTube har de to søstre i Pixiewoo skabt utallige makeup tuturials.

  Real Techniques er 100% "Cruelty Free" og er lavet af syntetisk taklon. 

 • Sigma

  Makeup online er autoriseret forhandler af Sigma produkter.

  Sigma er et amerikansk mærke, der startede ud med, at lave billigere alternativer, til de dyre pensler. Dette uden at slække på kvaliteten. I dag, er de dog nået så meget længere, og er bland verdens bedste mærker inden for makeup produkter. Ikke kun deres legendariske pensler og børster, men også deres makeup, er i højeste kvalitet. Hele sortimentet gik i efteråret 2013 igennem en makeover, der gav endnu højere kvalitet og en lang række nye lækre produkter.

 • Sleek Makeup

  Sleek MakeUP er et engelsk mærke, med mere end 20 år på bagen. Det er dog først via Makeup online, at Sleek for alvor er kommet til Danmark. 

  Det bedst sælgende produkt hos os er Sleeks i-Divine øjenskygge palette, der er et godt eksempel på Sleeks høje kvalitet. Høj pigmentering og kvalitet, er noget vi kan stå inde for i samtlige af Sleeks produkter.

  Hvad enten du er hel lys i huden, mørk, eller en hud farve der imellem, vil der altid være et match hos Sleek, der gør meget ud af at udvikle deres produkter, så de passer til alle hudfarver. 

 • Sugarpill Cosmetics

  Sugarpill Cosmetics er et amerikansk mærke, der er 100% dyrevenligt. Det er den meget farverige designer Amy, også kendt som Shrinkle, der står bag udviklingen af Sugarpill.

  Makeup Online er officiel forhandler ag Sugarpill Cosmetics.

 • theBalm

  theBalm er et amerikansk mærke, der er startet af Marissa Shipman. De kører efter filosofien om "beauty in five minuttes" og har derfor mange multi use produkter, der kan bruges på mange forskellige måder.

  Det man først ligger mærke til, er deres gennemførte emballage, der er holdt i retro/pin up stilen og har nogle til tider ret farverige navne. Produkter som Mary Lou Manizer Luminizer og Nude Tude har hurtigt fået kult status. Men hele deres udvalg er bestemt værd at se på.

 • Z Palette

  Få styr på din makeup med Z Palette. De magnetiske paletter samler alle dine øjenskygger, blush, puddere, læbestifter osv. Vælg mellem mange forskellige størrelser og farver, så det passer lige præcis til dit behov og humør.

Accept

Vi bruger Cookies. Læs mere om dem her